Fruktsallad

Igår torsdag den 27/9 så var delar av gruppen Galaxen och såg föreställningen ”fruktsallad” på Musikaliska. Både elever och personal tyckte att det var en rolig och bra konsert.

Dan Bornemark leder, spelar och sjunger med Blåsarsymfonikerna – som denna gång blir den stora Fruktsalladorkestern. För att konserten ska bli riktigt vitaminrik får hela publiken möjlighet att sjunga med i flera låtar. Barnen får vara med och lära sig alla rörelser i Tutti Frutti, digga tangon i Mango Tango och sjunga den vackra godnattmelodin Månen är melon. De får också träffa den kiviga kiwin från Kivik. Låtarna till skivan ”Fruktsallad” från 1995 skrevs av Dan och hans mamma Gullan Bornemark. Nu blir låtarna livs levande med spännande klanger!

Medverkande: Blåsarsymfonikerna, Dan Bornemark, Hjördis och Signe Bornemark (Dan Bornemarks döttrar).

Thomas Zetterman

Sorry, the comment form is closed at this time.